Selecteer een pagina

Elvira

25 jaar. Ze zeggen wel eens; time flies when you’re having fun en plezier heb ik zeker in het kappersvak, maar ook in de schoonheidssalon. Mensen mooi maken is het leukste wat er is. Daarom wil ik iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Mijn familie, mijn team (ook van eerdere jaren) en onze lieve klanten. We hebben dan ook de eerste week van oktober voor iedereen een klein cadeautje (zolang de voorraad strekt) en een gebakje of chocolaatje bij de koffie of thee.

Veel liefs, Elvira

Jeannette

Mijn passie in het kappersvak is  kleuren, of het nu om een uitgroei of een compleet andere tint gaat, Highlights/lowlights, roze of groen alles kan en mag . Naast het kleuren is er eigenlijk niks wat ik niet leuk vind. De afwisseling in ons vak, het contact met de klanten, van jong tot oud. Mensen met een blij en goed gevoel naar huis laten gaan dat is het leukste van ons vak, op de  woensdag mag ik u helpen bij Total Touch en de afwisseling met hair&Beauty Delfzijl, maakt dat in elke dag met een glimlach naar het werk ga. Plus de gezellige sfeer de leuke collega’s maken het plaatje compleet .

Kyra

Bij Total Touch werken we in een relatief grote maar wel een hele gezellige salon. We zijn een hecht team en de klanten voelen zich erg welkom bij ons. We hebben ruim aanbod aan behandelingen wat het werk juist leuk maakt omdat je altijd afwisseling hebt, geen dag is hetzelfde. Sinds ik bij Elvira gekomen ben heb ik ontzettend veel geleerd door de goede begeleiding die ik heb gekregen van Linda en Elvira. Het leukste om te doen vind ik kleuren en knippen.

 

Lija

Ik haal veel plezier uit mijn werk in de kapsalon, waar ik mijn creativiteit kan uiten en mensen blij kan maken. Het is een geweldige ervaring om het haar van mijn klanten te transformeren en hen te helpen hun natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Of het nu gaat om het verven en zetten van highlights om een nieuwe look te creëren of gewoon om een knipbeurt voor een frisse uitstraling, ik geniet ervan om mijn klanten tevreden te stellen. Bovendien ben ik dol op een goed gesprek tijdens de afspraak; het is geweldig om te kunnen kletsen en een band op te bouwen terwijl ik mijn passie volg.

Irene

Het werk in het kappersvak is een droom die ik al van af kleins af aan heb, je eigen creativiteit die je kan gebruiken en mensen die tevreden de deur uit gaan daar doe je het voor! Ook vind ik het altijd heel gezellig om lekker te kletsen tijdens de behandeling! Is het nou knippen kleuren permanenten? Niks is voor mij te gek.

Linda

Knippen, kleuren, highlights of permanenten dat maakt het werk afwisselend en leuk. Een gezellig gesprekje en de klant weer blij naar huis laten gaan, dat staat bij mij voorop. Ook voor het gezicht kunt u bij mij terecht, de wenkbrauwen weer netjes maken of een heerlijke gezichtsbehandeling. De afwisseling dat maakt het werk leuk, en voor mij een plezier om naar het werk te gaan.